23948sdkhjf

Solia går konkurs - og genåbner

Alle Solias aktiviteter er overgået til et andet selskab, der hedder Solia International ApS - men lokalerne, produkterne og medarbejderne er de samme, forsikrer direktør Søren Madsen.
Solia A/S, som har været leverandør af solcelleløsninger, har den 30. juli indgivet en konkursbegæring.

Skifteretten i Holstebro har nu taget Solia under konkursbehandling, men alle aktiviter er blot overgået til et andet selskab, der hedder Solia International ApS.

Det fortæller Søren Madsen, som er direktør for Solia.

- Det skal bl.a. ses i lyset af, at vi har endnu mere fokus på eksport, da det er blevet mere vanskeligt at sælge solceller i Danmark. Vi er i de samme lokaler og med de samme ansatte, der altid har været, siger Søren Madsen til Energy Supply.

- Vi leverer stadig de samme produkter med den samme kvalitet, som vi altid har gjort, forsikrer han.

Udfordringer i lovgivningen
Det er dermed udelukkende en organisationsmæssig og strategisk beslutning, som ikke kommer til at få nogen praktisk betydning hverken for kunder eller leverandører, forklarer direktøren.

- I de seneste par år har salget af solceller udgjort den primære del af forretningen i Solia A/S. Sådan forventer vi også det kommer til at være i fremtiden. Vi har imidlertid mødt forskellige udfordringer omkring lovgivning, told m.v., og er derfor i højere grad begyndt at kigge mod andre markeder end det danske. For at styrke den internationale profil har vi derfor pr. 17.06.2013 flyttet alle vore aktiviteter over i et nyt selskab: Solia International ApS, skriver Solia på deres hjemmeside.

Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08