23948sdkhjf

Better Energy på vej mod kapitalrejsning: "Helt naturligt"

Den danske solcelleudvikler Better Energy kan være på vej til at få nye medejere.

Det skriver Børsen, der erfarer, at ejerne har engageret Carnegie for at finde mulige nye medejere.

Over for avisen vil administrerende direktør, medejer og stifter, Rasmus Lildholdt Kjær, ikke kommentere de konkrete planer for salgsprocessen, men han erkender, at der generelt er et behov for at tilføje kapital i virksomheden, der ellers gennem flere år har leveret flotte overskud og senest tjente 268 millioner kroner efter skat i fjor.

- For os er det helt naturligt løbende at vurdere og forholde os til vores kapitalstruktur. Vi ser ind i et marked frem mod 2030, hvor der på den ene side er behov for, at der bliver opsat rigtig meget vedvarende energi i Europa. Men omvendt ser vi også ind i en markedssituation, hvor renterne er steget, elpriserne er mere volatile, og forsyningskæden er udfordret. Det giver for os nogle store muligheder i markedet at investere i, og det er der mange investorer, der er interesserede i at deltage i, siger Rasmus Lildholdt Kjær til Børsen.

Det vides endnu ikke, hvor stor en andel, som Rasmus Lildholdt Kjær og den anden medstifter, Mark Augustenborg Ødum, vil frasælge, eller hvad prisen bliver. Ifølge Børsen vil Better Energy dog kunne værdisættes til et større milliardbeløb.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062