23948sdkhjf

Vestas fyrer igen i Vestjylland

Øget efterspørgsel i USA rykker produktion af mølle-nav fra Ringkøbing til Colorado

I december sidste år varslede Vestas, at cirka 200 stillinger skulle nedlægges på koncernens fabrik i Ringkøbing. Nu vil vindmølleproducenten nedlægge yderligere 54. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- Som et led i øget efterspørgsel og ordreindgang på Vestas’ V163-onshore mølle i USA er Vestas i gang med at ekspandere sin produktion i Colorado i USA. Derfor flyttes hovedparten af mølle-nav produktion fra fabrikken i Ringkøbing til Colorado. Det forventes at berøre cirka 54 timelønnede produktionsmedarbejdere i Ringkøbing, siger pressechef Claes Lautrup Cunliffe til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Han understreger dog, at Vestas stadig vil være markant til stede i Ringkøbing med produktion af naceller, nav og drivtog til 4 MW og 6 MW-møller. Efter nedskæringerne vil der være cirka 350 medarbejdere på fabrikken.

Claes Lautrup Cunliffe tilføjer, at man vil forsøge at omplacere nogle af de berørte medarbejdere. Det kan blandt andet være til koncernens fabrik i Lem, hvor Vestas for tiden opruster.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vindmøller
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.656