23948sdkhjf

Beholder topchef i yderligere fem år

På et bestyrelsesmøde onsdag har Siemens Energy, der blandt andet ejer vindmølleproducenten Siemens Gamesa, forlænget kontrakten med CEO Christian Bruch indtil udgangen af 2030.

Hans aftale med energigiganten stod til at udløbe i april 2025.

- I sin første embedsperiode har Christian Bruch ført Siemens Energy gennem turbulente tider. Udfordringerne nåede deres højdepunkt med den fuldstændige overtagelse af vind-forretningen, udtaler Joe Kaeser, bestyrelsesformand for Siemens Energy, i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Christian Bruch og hans team har løftet den konventionelle forretning til nye niveauer med enestående engagement og stoppet vindindustriens eksistentielle tilbagegang. De første effekter af dette er allerede synlige, og den planlagte tilbagevenden til breakeven i ​​vindindustrien fra 2026 vil fuldføre et af de største omstruktureringsprojekter i Siemens' historie.

Christian Bruch selv tilføjer i en kommentar:

- Jeg vil gerne takke bestyrelsen for den tillid, de har vist mig. Det er en stor ære for mig at arbejde for Siemens Energy-teamet som administrerende direktør. Mit mål er fortsat at øge rentabiliteten og værdien af ​​Siemens Energy. Først og fremmest betyder det, at vi konsekvent implementerer vores prioriteter: lønsom vækst, omstrukturering af vindindustrien og yderligere styrkelse af vores balance.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143