23948sdkhjf

Rambøll får ny finansdirektør

Eva Kienle bliver ny finansdirektør og medlem af koncernledelsen i Rambøll

Rambøll udnævner en ny finansdirektør i skikkelse af Eva Kienle. Hun bliver også medlem af koncernledelsen i rådgiverselskabet.

- Eva er en erfaren finansdirektør med baggrund fra internationale virksomheder og et bredt sæt af ledelseskompetencer, siger koncernchef i Rambøll, Jens-Peter Saul, i en pressemeddelelse.

Eva Kienle har næsten 20 års bestyrelses- og ledelseserfaring fra finansdirektør-stillinger på tværs af flere brancher. Hun kommer til Rambøll fra en rolle som finansdirektør i KWS, en europæisk forædlingsvirksomhed inden for en række afgrøder, grundlagt i Tyskland.

- Solide finansielle kompetencer er forudsætningen for at videreudvikle Rambøll til en global virksomhed med en stærk lokal tilstedeværelse, der driver bæredygtig forandring for vores kunder, siger Jens-Peter Saul.

Eva Kienle vil rapportere til koncernchefen og være ansvarlig for den globale Finance organisation samt Legal, Procurement og Workplace.

- Rambøll har haft profitabel vækst gennem årene, og jeg ser frem til at bruge min erfaring til at hjælpe med at accelerere denne rejse yderligere sammen med mine nye kolleger i koncernledelsen og i Finance-teamet og andre funktioner, udtaler Eva Kienle.

Eva Kienle tiltræder sin nye stilling den 1. februar 2025.

Hun afløser Jacob Bak Skovhus, der har været fungerende finansdirektør, siden Marianne Sørensen forlod posten ved udgangen af maj 2024.

Efter Eva Kienles tiltrædelse vil koncernledelsen i Rambøll bestå af koncernchef Jens-Peter Saul, koncerndirektør Lone Tvis, koncerndirektør Michael Simmelsgaard, koncerndirektør Peter Heymann Andersen samt den nye finansdirektør.

Rambøll kort

Rambøll er en arkitekt-, ingeniør- og rådgivningsvirksomhed, som blev grundlagt i Danmark i 1945. 

Selskabets mere end 18.000 medarbejdere arbejder med bæredygtige løsninger inden for byggeri, transport, vand, miljø, arkitektur og landskab, energi samt managementrådgivning. 

Rambøll Fonden er den primære ejer af Rambøll Gruppen A/S. Fonden har som hovedformål at tilgodese den langsigtede udvikling af virksomheden i overensstemmelse med kerneværdierne. Rambøll Fonden ejer 96,9 pct. af aktierne i Rambøll Gruppen A/S. Resten ejes af medarbejderne i Rambøll.

Kilde: Rambøll

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109