23948sdkhjf

Gascon oplever vækst

Rådgivningsvirksomheden fordoblede sin omsætning til fire millioner kroner sidste år.
Øget fokus på vedvarende energi og energieffektivitet fra politisk side betyder vækst hos Gascon. I det seneste regnskab for 2012/2013 har virksomheden, som er rådgivende inden for biogasektoren, fordoblet både omsætning og resultat. Omsætningen nåede over fire millioner kroner, mens nettoresultatet var på godt 700.000 kroner.

- Den centrale energipolitiske aftale om energieffektivitet og vedvarende energi, her¬under biogas, har medvirket til vores vækst i 2012/13. At vi i 2011 blev en del af Envidan gruppen, har desuden givet os en mere robust forretning og mulighed for at trække på de øvrige Envidan-selskabers brede ekspertise i flere af vores projekter, siger Frans Teisen, administrerende direktør hos Gascon.

Samarbejder med moderselskab
Gascon, som blev opkøbt af Envidan i 2011, har deltaget i forskellige projekter i løbet af regnskabsåret. Blandt andet udvidelsen af Ribe Biogas og opførelsen af et helt nyt anlæg i Solrød Kommune. Derudover er Gascon i samarbejde med moderselskabet, EnviDan, involveret i Maabjerg Bioenergy.

EnviDan Gruppen præsenterede samlet et rekordoverskud på ti millioner kroner efter skat. Det er virksomhedens største overskud nogensinde, og det blev skabt ud af en omsætning på godt 151 millioner kroner.

Det samlede antal medarbejdere var ved regnskabets afslutning på 139.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078