23948sdkhjf

VOS-medlemmer bakker op om fusion

66 repræsentantskabsmedlemmer giver opbakning til fusionen med SE.
Vejle Oplands Strømforsyning har besluttet at søge fusion med SE. Og det første skridt på vejen er taget, da 66 fremmødte til det ekstraordinære repræsentantskabsmøde enstemmigt tilkendegav deres opbakning. Det skriver selskaberne i en pressemeddelelse.

- Vi er utrolig glade for den enstemmige opbakning, som vores repræsentantskab har givet udtryk for. SE er uden tvivl en oplagt fusionspartner for os, og sammen vil vi fremadrettet kunne tilbyde vores andelshavere endnu bedre vilkår, og vi vil kunne styrke en udvikling på vores hjemegn, med store investeringer i bl.a. fiberbredbånd og en fortsat modernisering af el-nettet, siger Hans Cordius, bestyrelsesformand for VOS.

Til marts skal VOS godkende fusionen endeligt i sit repræsentantskab, og derefter skal SE godkende fusionen på sit ordinære repræsentantskab den 24. april.

Gode forudsætninger
Hos SE er man glade for, at der er stor opbakning hos VOS til fusionen.

- Det betyder meget, at opbakningen til fusionen er så markant. Det skaber altid nogle rigtig gode forudsætninger for den videre fusionsproces. Nu må vi afvente at VOS får endelig godkendt fusionen i deres repræsentantskab og herefter ser jeg meget frem til at bede SE’s repræsentantskab om at tage endelig stilling til fusionen, siger Jens Bahne Jørgensen, bestyrelsesformand for SE.

I pressemeddelelsen skriver selskaberne, at VOS har i dag 13 medarbejdere, der i forbindelse med fusionen alle tilbydes et job i SE koncernen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109