23948sdkhjf

Holbæk Kommune og SEAS-NVE i nyt energipartnerskab

Nu skal Holbæk være endnu grønnere. Onsdag faldt den formelle godkendelse af en ny energipartnerskabsaftale mellem Holbæk Kommune og SEAS-NVE på plads.
Energipartnerskabsaftalen betyder, at Holbæk Kommune får en energifaglig samarbejdspartner og får mulighed for at trække på SEAS-NVE’s energifaglige viden i bestræbelserne på at nå kommunens klimamål.

- Det er helt oplagt, at vi som Danmarks største andelsejede energiselskab, endda med adresse i Holbæk Kommune, samarbejder med Holbæk Kommune om at løse kommunens klimaudfordringer. SEAS-NVE ønsker at være med til at udvikle regionen ikke mindst inden for udbredelsen af vedvarende energi, og Holbæk Kommunes klimamål ligger derfor helt i tråd med vores ambitioner, siger Jesper Hjulmand, administrerende direktør i SEAS-NVE.

Flere elbiler til Holbæk
I Holbæk Kommune glæder borgmesteren sig også over partnerskabsaftalen, der omfatter en fælles fokusering på områder som blandt andet energirådgivning, køb af energibesparelser, udelys, vedvarende energi, it-området samt transport. Det er eksempelvis hensigten, at Holbæk Kommune indfaser et stigende antal elbiler.

- Vi har sat os nogle ambitiøse klimamål, der tydeligt viser, at vi tager ansvar for et grønnere miljø. Og det er klart, at vi står endnu bedre rustet til at nå de mål med en stærk samarbejdspartner som SEAS-NVE, med al den erfaring og viden SEAS-NVE kan bidrage med, fortæller borgmester Søren Kjærsgaard (V).

Den nye aftale betyder, at Holbæk Kommune nu kommer tættere på ønsket om på klimaområdet at blive et kommunalt eksempel til efterfølgelse og et udstillingsvindue for avancerede grønne løsninger.

Energipartnerskabsaftalen trådte i kraft ved underskrivelsen i går, og gælder i to år frem til efteråret 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093