23948sdkhjf

Rekordbesøg på fjernvarmens landsmøde

Næsten 2.000 har tjekket ind til det 55. landsmøde, som bliver afviklet i Aalborg.
1.962 deltagere var mødt op til Dansk Fjernvarmes landsmøde torsdag eftermiddag, og det er ny rekord. Det var en glad formand, der gav de fremmødte en velkomst i salen i Aalborg Kongres- og Kulturcenter.

- At samle 1.962 fjernvarme- og energifolk her er unikt. Hver femte fra fjernvarmebranchen dukker op, og det skyldes vel, at fjernvarme er det, som binder det hele sammen i energisystemet. Det, som ikke kan undværes, fordi fleksibilitet, evnen til grøn omstilling, komforten og ikke mindst nytteværdien for samfundet er så enorm stor, sagde formand Uffe Bro i sin åbningstale.

Slår rekord fra 2011
På landsmødet er en der en god kombination af beslutningstagere, leverandører, vidensinstitutioner, myndigheder og ministre. Fjernvarmesektorens ansatte og bestyrelsesmedlemmer bruger landsmødet til at blive inspireret og skabe kontakt – og ikke mindst debattere på de over 100 stande og i den store sal.

- Folk interesserer sig for det tekniske og det lovmæssige. Og så er det er lige nu, at de store beslutninger skal træffes for fremtiden, siger Torben Øllegaard Sørensen, pressechef hos Dansk Fjernvarme og tilføjer om rekordfremmødet.

- Landsmødet er i den grad blevet en tradition.

Deltagerrekorden på 1.962 er en forbedring på 47 deltagere. Den hidtidige rekord blev sat i 2011.

Landsmødet varer frem til fredag eftermiddag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089