23948sdkhjf

Vindorganisation runder 200 medlemmer

Hub North har for nylig budt velkommen til medlemsvirksomhed nummer 200. Dermed er medlemstilgangen mere end fordoblet i løbet af det seneste år.
Hub North, som oprindeligt udspringer af et nordjysk projekt, der skulle samle leverandører og underleverandører til vindmølleindustrien i et fagligt netværk, har nu bredt sig ud over regionens grænser og tæller i dag en lang række medlemsvirksomheder fra det øvrige Danmark. Det har blandt andet betydet, at medlemstilgangen det seneste år er steget markant.

- Vi glæder os naturligvis over den store interesse for at deltage i netværket, udveksle viden og erfaringer med andre vindvirksomheder og i øvrigt benytte sig af den rådgivning, vi tilbyder, siger Henrik Wadmann, projektleder i Hub North.

– Derudover håber og tror vi, at medlemstallet kan ses som et tegn på, at den danske vindbranche er i vækst og trives godt nok til, at der også er overskud til at fokusere på produktudvikling, udvidelser og innovation, forsætter han.

Nordjylland huser nogle af Danmarks mest innovative og fremsynede vindvirksomheder, men også en kritisk masse af know-how, som bunder i en mangeårig erfaring og et solidt engagement på vindområdet. Det engagement understøttes ikke blot af Hub North, men i høj grad også af blandt andet kommunerne og Aalborg Universitet, som ligger inde med en unik viden om vindenergi, resultatet af mange års forskning og udvikling.

Om Hub North
Hub North er et projekt, der har til formål at synliggøre, forene og styrke den danske vindmølleindustri ved generelt at varetage branchens interesser. Projektansvarlig er Aalborg Samarbejdet, og projektet finansieres desuden af EU’s Socialfond, Aalborg Havn, Aalborg Erhvervsråd, FORCE Technology, Væksthus Nordjylland og Aalborg Universitet.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078