23948sdkhjf

Det sker: Business Mission Kenya 2014

Eksportrådet og GLOBALmidt arrangerer en forretningsrejse til Kenya fra 5-8. maj 2014 for virksomheder med fokus på agribusiness/fødevarer og energi.
Arrangørerne opfordrer danske virksomheder til at tage med og på nært hold studere netop deres markeder i Østafrikas centrale forretningsland. Alle danske virksomheder kan deltage, deadline for tilmelding er d. 14. april.

Formålet med missionen er at identificere konkrete muligheder i Kenya og de omkringliggende lande, og bringe deltagerne helt tæt på kunder, ordrer, projekter og partnerskaber.

I tillæg til de to sektorer kigger missionen nærmere på handelsforhold og lovgivning samt det generelle forretningsmiljø i Kenya, kilder til finansiering og rådgivning. Deltagerne vil opleve eksempler på succesfulde investeringer og best practices og møde erhvervsfolk inden for deres felt. Endelig vil en dansk-kenyansk workshop med titlen ”Catalyzing Green Growth” finde sted, hvor deltagerne kan præsentere deres produkter og ydelser med fokus på bæredygtige metoder og teknologier.

Pris for SMVer er 12.000 DKK, for øvrige virksomheder 23.500 kr. ekskl. fly og hotel.

Kontakt Eksportrådet i Kenya for mere info og tilmelding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095