23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energiindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Frederiksberg Energi A/S
Mai Mercado er indtrådt i bestyrelsen hos Frederiksberg Energi A/S i stedet for Simon Flemberg Aggesen, Katrine Lester og Michael Schultz Vindfeldt (kilde: Børsen).

Frederiksberg Energi A/S leverer gas, vand og fjernvarme samt bortleder spildevand på Frederiksberg.

Frederiksberg Forsyning A/S
Frank Steen Pedersen er indtrådt i bestyrelsen hos Frederiksberg Forsyning A/S i stedet for Camilla Jarltoft og John Malling (kilde: Børsen).

Frederiksberg Forsyning A/S er driftsselskab under Frederiksberg Energi A/S, der leverer gas, vand og fjernvarme samt bortleder spildevand på Frederiksberg.

Made – Manufacturing Academy of Denmark
Nigel Edmondson er blevet ansat som direktør for Made – Manufacturing Academy of Denmark. Samtidig er Lisbeth Heyde blevet ansat som sekretariatschef.

Made – Manufacturing Academy of Denmark er et samarbejde mellem Dansk Industri, industrivirksomheder og universiteter og teknologiske institutter, som skal føre til nye eksportvarer og produktionsarbejdspladser i Danmark.

Naturgas Fyn
Jens Otto Dalhøj er indtrådt som bestyrelsesformand hos Naturgas Fyn i stedet for Anker Boye, der dog forbliver i bestyrelsen.

Samtidig er Jens Otto Dalhøj, Poul Erik Andersen, Jan Reimer Christiansen, Jens Munk, Tage Kiltang Bartholin og Terje Pedersen indtrådt i bestyrelsen.

Naturgas Fyn sælger naturgas til private såvel som erhvervskunder i hele Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094