23948sdkhjf

Tidligere Dong-mand bliver ny finansdirektør i Grundfos

Det bliver den 45-årige Mikael Geday, der tidligere har haft ledende stillinger for blandt andet Dong Energy og Rockwool, der skal overtage stilling som koncernfinansdirektør og CFO hos pumpeproducenten.
Mikael Geday er uddannet cand. jur. og har en ph.d. fra Aarhus Universitet og en MBA fra Insead.

- Mikael Geday har en meget stærk faglig baggrund og en international erfaring, som er helt central for en global virksomhed som Grundfos. Mikael vil indgå i koncerndirektionen og referere til den nye, kommende koncernchef, siger koncernbestyrelsesformand Jens Moberg.

Mikael Geday har som selvstændig rådgiver siden 2011 blandt andet haft ansvaret for en række virksomhedsoverdragelser. Før det var han CFO for Thermal Power og Wind Power i Dong Energy og vice president for Group Controlling hos Rockwool International. Mikael Geday har tidligere arbejdet som advokat hos Kromann Reumert i Århus og Bruxelles.

- Det er et drømmejob at blive CFO for Grundfos, der er internationalt kendt som en af Danmarks største og mest succesfulde virksomheder, siger Mikael Geday.

- Jeg har stor respekt for de resultater, som Grundfos har opnået, og jeg glæder mig til at være en del af det ledelsesteam, der skal realisere virksomhedens store potentiale for udvikling og vækst.

Mikael Geday tiltræder i slutningen af april.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11