23948sdkhjf

Nyt om navne: Grontmij ansætter ny Market Director

Grontmijs forretningsområde Water & Energy, der er i rivende udvikling, får nu ny leder. Henrik Martens tiltræder 1. marts jobbet som Market Director.
Henrik Martens får til opgave at styrke den strategiske dialog med Grontmijs største kunder og vigtigste samarbejdspartnere. Grontmij er en vigtig strategisk partner for mange store industri- og forsyningsvirksomheder samt myndigheder globalt, og denne tillid skal fastholdes gennem et stærkt ejerskab til kundernes strategi og mål, hedder det i en pressemeddelelse fra Grontmij.

- Henrik har meget overbevisende dokumenteret, at han er suverænt dygtig til at sætte sig i kundernes sted, og hans erfaring taler for sig selv, så vi glæder os meget til samarbejdet, siger Mads Møller, director for Water & Energy i Grontmij.

Henrik Martens har en baggrund som analysechef i Københavns Energi fra 2000 gennem hele liberaliseringen, selskabsudskillelsen af de fem forsyningsarter, videreudviklingen af brancheforeningerne Dansk Energi og DANVA og til frasalget af el-delen til Dong Energy. Hos DONG Energy var han først forretningsudviklingschef og efterfølgende partnerskabschef i ”Salg & Distribution”, hvilket bl.a. resulterede i et banebrydende partnerskab med Novo Nordisk. Henrik var fra 2007-2011 bosat i Beijing og leder af Eksportrådets største team, der hjælper energi- og miljøvirksomheder i Kina og har derfra et stærkt netværk blandt ledelsen i de danske virksomheder, ministerier og store danske kommuner, fremgår det af meddelelsen.

Senest har han arbejdet for Rockwool med stakeholder management. Henrik er uddannet økonom.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079