23948sdkhjf

CT Offshore skal installere kablerne til Gode Wind

Dong Energy har netop indgået aftale med CT Offshore i Odense om at installere kablerne til Dong Energy’s tyske havmølleparker Gode Wind 1 + 2.
I alt skal mere end 130 kilometer kabler udlægges mellem møllerne til havmølleparkerne Gode Wind 1+2. Efter endt udbud har CT Offshore vundet opgaven. CT Offshore, der blev stiftet i 2002, er specialister i at udlægge kabler under vandet. I Alt beskæftiger CT Offshore mere end 160 medarbejdere.

- De erfaringer som CT Offshore tager med ind i projektet samt et konkurrencedygtigt tilbud, har været afgørende for, at vi har valgt at indgå samarbejdet på vores Gode Wind havmølleprojekter, siger Jan Thomsen, projektdirektør på Gode Wind 1+2.

Og det er en vigtig kontrakt for CT Offshore.

- I det nuværende marked er det her en vigtig kontrakt for CT Offshore. Mens nye og større kabellægningsfartøjer bliver sat ind i forhold til vedvarende energi til havs, tror vi stadig på, at en afgørende faktor for at udføre jobbet succesfuldt er de mange års erfaring og store viden, som teamet i CT Offshore kan tilbyde indenfor installation og nedgravning af inter-array-kabler, siger CEO i A2Sea og bestyrelsesformand i CT Offshore, Jens Frederik Hansen.

DONG Energy traf i november sidste år endelig beslutning om at investere i at opføre de to vindprojekter i Tyskland. Gode Wind 1 (330 MW) og Gode Wind 2 (252 MW) skal opføres med i alt 97 stk. 6,0 MW fra Siemens Wind power. De to projekter skal ifølge tidsplanen stå færdig i 2017, og kabelinstallationen begynder efter planen i sommeren 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157