23948sdkhjf

Ny varmeforsyningschef Aalborg Kommune

Aalborg Kommune ansætter Jesper Møller Larsen som ny varmeforsyningschef i Miljø- og Energiforvaltningen.
Tiltrædelsen finder sted den 1. december 2014. Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Siden 2010 har Jesper Møller Larsen arbejdet hos Aalborg Forsyning, Varme, hvor han i dag er afdelingsleder og blandt andet har stået i spidsen for en ny varmeplan for Aalborg Kommune, udvidelse af fjernvarmeforsyningen til omegnsbyer og senest fjernkøling.

Ved valget af Jesper Møller Larsen er der lagt vægt på den solide faglige viden og erfaring, han har fra sit mangeårige arbejde med energi og miljø – primært i Danmark men også fra flere udenlandske projekter.

Konsulent hos Rambøll
Jesper Møller Larsen har tidligere arbejdet som chefkonsulent og energiekspert hos ingeniørfirmaet Rambøll. Jesper Møller Larsen medvirker desuden i det danske censorkorps og har gennem flere år fungeret som censor på flere danske universiteter inden for områderne energi, miljø og byggeri.

Ledelsesmæssigt har Jesper Møller Larsen fokus på gode resultater og trivsel for både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Jesper Møller Larsen er 37 år og uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2002. På nuværende tidspunkt er han i gang med at supplere universitetsgraden med en ledelsesuddannelse hos University College. Jesper Møller Larsen bor i Vestbjerg sammen med Kristina og deres tre børn.

Organisationstilpasninger
Med afsæt i organisationsændringer i Miljø- og Energiforvaltningen er Gasforsyningen, Fjernvarmeforsyningen og Renovationsvæsenet slået sammen til én forvaltningsgren, Energi & Renovation med Flemming Mostrup Kielgast som øverst ansvarlige leder.

Flemming Mostrup Kielgast har indtil tiltrædelsen som ny Energi & Renovationschef I Miljø- og Energiforvaltningen fungeret som varmeforsyningschef i Aalborg Forsyning, Varme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078