23948sdkhjf

Grundfos åbner kontor i verdens første CO2-neutrale by

Masdar City i Abu Dhabi er verdens første CO2-neutrale by. Med et nyt kontor tager Grundfos nu plads blandt andre selskaber i en global gruppe der arbejder med miljøvenlig teknologi.
Den er ikke kun designet til at være fri for biler og skyskrabere, men også til at blive drevet af solenergi. Masdar City er etableret af Abu Dhabis regering for at fremme udviklingen af vedvarende energi og clean-tech løsninger som alternativer til brugen af olie.

Det er i den grad det rigtige sted at være, og Grundfos Gulf Distribution fejrede for nyligt åbningen af deres nye Abu Dhabi kontor i Masdar City under ledelse af GME managing director, Henning Sandager.

- Vi er meget glade for at have fået det nye kontor i Masdar. I Mellemøsten er byen allerede kendt for vedvarende energi og energibesparingsprojekter, og i Grundfos arbejder vi også mod det samme mål via vores pumpesystemer. Vi håber at vores samarbejde med Masdar hjælper vores fremtidige forretninger, sagde Henning Sandager.

Del af den rigtige gruppe
Det nye kontor er placeret i den første kommercielle bygning i Masdar City Freezone. Her er kontoret del af en såkaldt ”clean-tech klynge”, som indbefatter flere innovative selskaber fra hele verden.

- Det glæder os, at Grundfos er til stede i Masdar City, da virksomheden er en af de globale ledere inden for pumpesystemer. Jeg er glad for at kunne fortælle, at alle pumper i de nuværende Masdar Institute bygninger er fra Grundfos. Vi er desuden stolte af at have et soldrevet pumpesystem fra Grundfos koblet til springvandet i Masdar City, som demonstrerer Grundfos’ evner i sektoren for vedvarende energi. Vi håber at kunne lave flere projekter sammen til fordel for begge parter i de kommende år, sagde Stephen Severance, head of Corporate Development and Strategic Partnerships i Masdar City.

Det rigtige sted at være
Ved den officielle åbning blev det nye Grundfos-kontor indviet af Stephen Severance, den danske ambassadør i De Forenede Arabiske Emirater, Poul Hoiness, og Carlo Prola, Grundfos senior vice president.

Ambassadøren påpegede, at navnet Masdar er på alles læber i øjeblikket i forhold til solenergi, CO2-neutralitet og energibesparelse.

- Det glæder mig, at Grundfos har åbnet et kontor i Masdar. Jeg ser det som en god start i forhold til den aftale, som er blevet underskrevet af den danske regering og Masdar, hvor Grundfos var en af de få virksomheder, der var del af aftalen, sagde Poul Hoiness.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094