23948sdkhjf

To stor-ordrer til Vestas

Vindmølleproducenten skal levere 200 MW til et projekt i Texas og 76 MW til et projekt i Polen.
I Texas skal Vestas levere 100 stk. V100-2.0 MW-vindmøller til South Plains-vindmølleparken. Udover vindmøllerne indeholder ordren blandt andet en 10-årig serviceaftale.

Ordren er en del af en 718 MW stor rammeaftale, som Vestas indgik med First Wind i december 2013. Vindmølleparken skal være klar til drift i slutningen af 2015.

- South Plains er det femte projekt Vestas har annonceret med First Wind siden 2011. Den liste understreger dybden og styrken af samarbejdet mellem de to virksomheder, siger Chris Brown, president hos Vestas’ salgs- og servicedivision i USA og Canada.

76 MW til Polen
I Polen skal Vestas levere 38 stk. V100-2.0 MW-vindmøller til en vindmøllepark i Zachodniopomorskie Voivodeship. Kunden er PGE Energia Odnawialna S.A.

Vindmøllerne til Resko II skal efter planen leveres i tredje kvartal 2015, og vindmølleparken tages i brug i fjerde kvartal.

- Vestas er ekstremt glade for, at PGE Energia Odnawialna S.A har placeret en ordre hos os. Det er den bedste garanti for Vestas at blive valgt som leverandør. Det betyder, at vi leverer en stærk business case til vindmølle-investorer, siger Klaus Steen Mortensen, president for Vestas Northern Europe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218