23948sdkhjf

Momentum går efter 500 MW

En markant styrkelse af bestyrelsen får Momentum Gruppen til at gå efter vækst og en portefølje på 500 MW sol og vind inden for tre år.
Momentum Gruppen overtog i slutningen af 2014 118 MW vindenergi fra Global Investment og rundede dermed en portefølje indeholdende 270 MW. Men det slutter ikke her – Virksomheden har netop styrket sin bestyrelse og gør dermed klar til yderligere konsolidering og vækst.

To nye i bestyrelsen
Med virkning fra 1/1 2015 indtrådte advokat Christian Halskov Sauer, partner i Sauer Roldskov Advokatfirma, som bestyrelsesformand for Momentum Gruppen A/S i stedet for adm. dir. Steen Gerhardt Hansen. Samtidigt indtræder Senior Partner hos Novo A/S, Large Investments, cand.med. & E-MBA Michael Shalmi i bestyrelsen.

Christian Sauer er specialiseret i rådgivning inden for vedvarende energi og har været advokat for række vindmølleproducenter. Michael Shalmis styrker er køb og salg af komplekse virksomheder og strategiarbejde.

Bestyrelsen hos Momentum Gruppen består herefter af advokat Christian Sauer, formand Cand.med. E-MBA Michael Shalmi Merkonom (R) Annemette Heller, økonomichef HD(R) og Kim Madsen, CEO

Behov for VE-kompetencer
Ændringen i bestyrelsen tjener et ganske bestemt formål. Momentum Gruppen ønsker at være blandt Danmarks dominerende virksomheder inden for formidling og forvaltning af sol- og vindenergiprojekter. Samtidig ønsker man at styrke sig via opkøb, strategiske alliancer og samarbejder.

- Vi har ikke noget konkret på tegnebrættet for 2015 og vores MW-portefølje kan sagtens være uændret med udgangen af 2015. Vi kan jo ikke planlægge om, der dukker nogen projekter op, siger CEO Kim Madsen om opkøbsplanerne og tilføjer:

- Men vi går efter 500 MW inden for en treårig tidshoristont.

Momentum Gruppen kommer med regnskab senere på året, og det ser fornuftigt ud.

- I vores optik ser det godt ud. Det er et godt regnskab med positive tal. De seneste tre år har været rigtig gode, slutter Kim Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079