23948sdkhjf

MHI Vestas tæt på belgisk storordre

Vindmølleproducenten er blevet valgt som foretrukken leverandør til det belgiske Norther-projekt.
Norther-vindmølleparken, som er blevet vundet i udbud, kommer til at få en samlet kapacitet på 370 MW, som kommer til at bestå af MHI Vestas Offshore Wind’s V164-8.0 MW-vindmøller.

Vindmølleparken skal bygges af et konsortium bestående af Eneco og Elicio N.V, der hver ejer 50 procent.

Når den er klar til drift i 2019, bliver det Belgiens største vindmøllepark.

- Vi er ekstremt glade for, at Eneco og Elicio efter et kommercielt udbud har valgt MHI Vestas Offshore Wind som foretrukken leverandør til Norther-projektet, som bliver den største offshore-vindmøllepark i Belgien, siger Jens Tommerup, CEO hos MHI Vestas.

- MHI Vestas har et stærkt partnerskab med Eneco, som vi har arbejdet sammen med om levering af de 129 MW store Eneco Luchterduinen- og 120 MW store Princes Amalia-projekter i Holland, mens vi ser frem til at opbygge et partnerskab med Elicio N.V. fremadrettet. At blive valgt som foretrukken leverandør til Norther-projektet understreger kundernes tillid til V164-8.0 MW og til MHI Vestas, og repræsenterer et stort skridt fremad i vores partnerskab, siger Jens Tommerup.

Norther-vindmølleparken skal bygges godt 22 km ud for den belgiske kyst ved Zeebrugge. Den vil kunne levere elektricitet til 370.000 husstande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.206