23948sdkhjf

Investeringsselskab køber sig ind i AtSite

Den danske specialist i inspektion og dataanalyse af vindmøllevinger har indgået kompagniskab med MTG Invest.
Kompagniskabet med MTG Invest er indgået med virkning fra 1. marts. Det oplyser AtSite i en pressemeddelelse.

- Vi ser et stort potentiale i AtSite, til at levere præcise og detaljerede billeder og data af slidtage og skader på vindmøllevinger i hele verden – hvilket er kritisk i forhold til at sikre høj produktion fra vindmøllerne, siger bestyrelsesformand i MTG Invest, Henrik Møller-Jensen.

AtSite er uafhængig i valg af inspektionsteknologier og benytter både jordbasseret udstyr – (ground based inspection), droner (unmanned aerial vehicle) og rope access-inspektioner til at opsamle de kritiske billeder og data fra vindmøllernes vinger. Resultaterne samles i vingerapporter, der leveres til kunderne inden for 24 timer. I tillæg til rapporterne leverer virksomheden kategoriserede og prioriterede vedligeholdelsesplaner.

- Samarbejdet med MTG Invest har givet AtSite de finansielle muskler og industriel viden til at udvikle endnu flere serviceydelser til vores kunder endnu hurtigere, siger administrerende direktør i AtSite, Mads Obling Rasmussen, som gennem de seneste to år har skabt sig indgående kendskab og erfaring med inspektioner af vinger i det meste af verden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094