23948sdkhjf

Polakker overtager konkursramt Aalborg-virksomhed

Med udgangen af 2016 blev den aalborgensiske virksomhed Aalborg Engineering begæret konkurs.

Efterfølgende fortalte kurator Poul Viggo Bartel Petersen fra Kromann Reumert til Energy Supply, at man ikke umiddelbart havde nogen købere til konkursboet, men at man ville bruge den kommende tid til at få afdækket konkursboets potentiale.

Det har man så fået nu - afdækket potentialet og fundet en køber.

- Konkursboet er blevet opkøbt af Control Process, der er en polsk virksomhed. De har overtaget selskabet for at gøre det projekt færdig, som man havde gang i. Om de bare har overtaget selskabet for at gøre projektet færdigt, og hvad de gør bagefter, ved jeg ikke, fortæller Poul Viggo Bartel Petersen til Energy Supply.

Det spørgsmål kan partner og project manager Søren Højmann Kristensen hos ingeniørvirksomheden Adding svare på.

-  Det er Control Process’ intension at fortsætte med at lave kedler. De har også købet det slovakiske kontor og genansat de ni medarbejdere, der var ansat der under Aalborg Engineering, fortæller Søren Højmann Kristensen til Energy Supply.

Overtager ansatte
Adding er hyret ind til at hjælpe med færdiggørelsen af det projekt på to nye kedelinstallationer til det polske selskab Tameh, som Aalborg Engineering startede op i november.

-  Vi har tidligere arbejdet for Aalborg Engineering. Lejet folk ind til dem, når der har været behov for det. Nu skal vi bistå Control Process med arbejdet på den ingeniørmæssige del af projektet, så det kan blive færdigt, fortæller Søren Højmann Kristensen.

Adding har efter Aalborg Engineerings konkurs overtaget otte af virksomhedens tidligere ansatte, og det er en del af dem, der skal hjælpe Control Process med at få projektet i Polen kørt i mål.

Enden på Aalborg Engineering?
Intentionen om at fortsætte kedelforretningen kombineret med, at Control Process har lejet Aalborg Engineerings tidligere lokaler på Sofiendalsvej i Aalborg, får Søren Højmann Kristensen til at tro, at konkursen ikke nødvendigvis var enden på Aalborg Engineering.

- Lige nu sidder der fem-seks mand og arbejder på Sofiendalsvej. Så lad os nu se, hvad der sker. Hvem ved, måske er der stadig noget, der hedder Aalborg Engineering også om et år, slutter Søren Højmann Kristensen.

Aalborg Engineering gik konkurs på grund af manglende indtjening og manglende ordreindgang.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094