23948sdkhjf

Danskerne klar til elbiler

40 procent af danskerne har planer om, at deres næste bil skal være en elbil. Det viser en ny international undersøgelse, foretaget på vegne af Better Place. Undersøgelsen viser også, at interessen for elbiler er en del af et generelt ønske hos danskerne om at gøre noget ved klimaudfordringerne.
Danskerne er interesserede i at skifte benzinslugeren i garagen ud med en mere miljøvenlig elbil. Det viser en international undersøgelse, som markedsanalysevirksomheden Ipsos har lavet for Better Place.

Faktisk er danskernes interesse for elbiler så stor, at hele 40% er interesserede i, at deres næste bil bliver en ren elbil, og hele 70% vil gerne prøvekøre en elbil. Samtidig vil knap halvdelen af de adspurgte (46%) end ikke overveje at købe en bil, der udelukkende kører på benzin/diesel, næste gang de skal købe en bil. Undersøgelsen viser også at interessen for elbiler er stor på tværs af køn, alder og indkomstniveau.

Jens moberg, adm.direktør i Better Place Denmark, ser undersøgelsen som en bekræftelse af, at elbiler er fremtiden.

- Undersøgelsen viser at danskerne er klar til at tage elbilen til sig, og de ser den som et fordelagtigt alternativ til benzin/dieselbiler. Det bekræfter os i, at der er et stort potentielt marked, både for producenter og forhandlere af elbiler og for virksomheder, der som Bettter Place, leverer den nødvendige infrastruktur - og det er meget opmuntrende, sier Jens Moberg i en pressemeddelelse.

Kilde: Better Place Denmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078