23948sdkhjf

Brancheforening for elbiler ser dagens lys

Fra i morgen tirsdag skulle "Elbil Alliancen" - den første danske brancheforening for elbiler - gerne være en realitet. Det er Dansk Energi samt 46 virksomheder med tilknytning til elbilmarkedet, der holder det andet stiftende møde.
"Elbil Alliancen" - den første danske brancheforening for elbiler skulle gerne være en realitet fra i morgen af. Det er Dansk Energi samt 46 virksomheder med kommerciel tilknytning til elbilmarkedet, der er stifterne.

- Alliancen skal være et samlingspunkt, som virksomheder, kommuner og almindelige folk kan rette henvendelse til med alskens spørgsmål. Og så er det ikke mindst en sammenslutning af virksomheder med interesse i at udvikle dette forretningsområde i Danmark, siger direktør i Dansk Energi Lars Aagaard til dagbladet Børsen.

Direktøren ser store muligheder for elbilbranchen i Danmark, selvom han på sigt ikke tror, at der vil blive produceret hele elbiler i Danmark. Han peger på nicheområder, såsom producenter af komponenter, udviklere af laderstanderteknologier, forretningskonceptmagere og programmering af IT-afregningssystemet som de store helte i det, der kan blive et dansk elbil-eventyr.

DONG, Siemens, ABB Danmark, Toyota, Fiat og Vattenfall er blot nogle af de virksomheder, der har meldt sig under fanen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14