23948sdkhjf

Arbejdet atter i gang på Vestforbrænding

Efter otte dages overenskomststridig arbejdsnedlæggelse kan der igen køres affald til forbrænding på Vestforbrændings forbrændingsanlæg i Glostrup.
- Medarbejderne gik i arbejde igen mandag eftermiddag, siger vicedirektør Birger Johansson og fortsætter:

- Så nu kan der igen leveres affald til forbrænding. Alle arbejder nu på at få affaldsforbrændingen i normal drift så hurtigt som muligt.

Resultatet
Der er mindre affald til forbrænding i år end sidste år, og det har gjort en del arbejdskraft ledig på Vestforbrænding. Parterne er nået frem til at fokusere på en bedre dialog i forandringsprocesser.

- Vi skal kommunikere bedre, når medarbejdere får nye typer opgaver, siger Birger Johansson.

Normal drift
- Vi beklager meget de gener, arbejdsnedlæggelsen har fået for vores kunder, siger Birger Johansson.

Vestforbrænding har sammen med kommunerne lavet en procedure, der sikrer, at det affald bliver hentet først, der er mest sundhedsskadeligt at have stående ude hos borgere og virksomheder.

- Vi lægger os nu i selen, så vi så hurtigt som muligt kan komme tilbage til normale tilstande, siger Birger Johansson.

Om Vestforbrænding
Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab. I 2008 satte selskabet produktionsrekord ved at brænde 563.000 tons husholdnings- og erhvervsaffald fra omkring 865.000 borgere og 60.000 virksomheder i vores ejerkommuner. Ved forbrændingen producereselektricitet til ca. 80.000 husstande og fjernvarme til ca. 75.000 husstande. Fjernvarmen ledes enten via eget ledningsnet til borgere i Herlev og Ballerup. Den overskydende fjernvarme sælges til de store fjernvarmesystemer i København og på Vestegnen.

Kilde: Vestforbrænding

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095