23948sdkhjf

Energisektorens effektive nyhedskanal

Energy Supply er et super godt medie at eksponere sig i, lyder det fra den rådgivende ingeniørvirksomhed Korsbæk & Partnere, der har oplevet positiv respons på en nyhed, der har været med i nyhedsbrevet.
Energy Supply er et ungt medie inden for energisektoren, og har på ganske kort tid fået mere end 1.500 abonnenter på nyhedsbrevet og interessen er støt stigende. De daglige branchenyheder suppleres af medlemmernes egne indrykninger såsom nyheder fra virksomheden, opslag på markedspladsen og stillingsoplag.

Ole Stein, projektleder og udvikler i afdelingen Miljø & Energi hos Korsbæk & Partnere Rådgivende Ingeniørfirma, er efter kort tids medlemskab overrasket over den megen trafik på portalen. Virksomheden har været medlem siden Energy Supply gik i luften i juni måned.

- Jeg er overrasket over, at der på nuværende tidspunkt har været over 150 inde og læse vores nyhed om PINCH-analyse, så Energy Supply er helt sikkert et rigtig godt medie til at eksponere vores virksomhed i, fortæller han.

Den pågældende nyhed har endnu ikke genereret nogle konkrete henvendelser, men det får ikke Ole Stein til at rynke på næsen. Han mener årsagen hertil er, at PINCH-analyse er et forholdsvis nyt koncept og der er mange, som fejlagtigt tror, at det er et tilbud henvendt til store processer. Men sådan hænger det ikke sammen, og Ole Stein håber da også på at få dette budskab ud til industrien.

Han udtrykker store planer om kontinuerligt at indrykke nyheder på Energy Supply:
- På den måde kan vi vise branchen, at vi lever og at der sker noget i vores virksomhed, forklarer han.

Han ser en stor styrke i, at Energy Supply distribueres ud til personer, der alle arbejder med energi. Så er man sikker på at nå ud til en relevant målgruppe, supplerer han.

Ole Stein er selv stor fan af nyhedsbrevet, som han dagligt bruger til at holde sig orienteret om, hvad der sker i branchen.
- Jeg bruger også nyhedsbrevet til at finde mulige projekter, hvor vi kan gå ind og tilbyde vores hjælp.

Han påpeger afsluttende, at han nødig vil undvære Energy Supply i sin dagligdag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093