23948sdkhjf

Nordjysk Elhandel blandt de bedste jobskabere

Nordjysk Elhandel A/S har fordoblet medarbejderstaben på et år og beskæftiger i dag 184 medarbejdere. Den præstation sender selskabet direkte ind på Børsens gazelle-liste over de bedste jobskabere.
Ifølge vicedirektør Bjørn Galland havde den nordjyske virksomhed i 2005 12 ansatte. Dette tal voksede til 91 frem til 2008 og på det sidste år er antallet af ansatte eksploderet yderligere.

- Når der stadig står vækst på programmet hos os, så skyldes det primært, at vi ikke er specielt konjunkturfølsomme og samtidig har fokus på grøn innovation, der skaber nye løsninger, som er efterspurgte i markedet, fortæller Bjørn Galland til Børsen.

Han tilføjer i den forbindelse, at det naturligvis kræver at virksomheden kan blive ved med at tiltrække de nødvendige medarbejdere. Senest har ansættelsen af nyuddannede akademikere fyldt en del.

bjørn Galland mener, at Nordjysk Elhandel er en god og attraktiv arbejdsplads, fordi man gør meget ud af at skabe udviklingsmuligheder for alle ansatte. Man har blandt andet etableret et traineeforløb, der sikrer at medarbejderne kommer rundt i flere af virksomhedens afdelinger. Desuden fylder innovation en del i hverdagen, og man har skabt et decideret Innovationslab, hvor nye projekter søsættes.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094