23948sdkhjf

Livsstilekspert åbner ishus på Rådhuspladsen

En isblok på 1 ton står i et topisoleret hus på Rådhuspladsen. I forbindelse med Energidøgnet afslører Christine Feldthaus, hvor meget isblokken er smeltet.
Op mod 1.000 århusianere har deltaget i konkurrencen ”Gæt en isblok” og givet deres bud på, hvor meget isblokken på Rådhuspladsen i Århus er smeltet i løbet af den seneste måned. Klima-eventen er resultatet af et samarbejde mellem Lokalenergi og Kähler Design.

- Vi har isoleret ishuset efter bygningsreglementet. Formålet med eventen er at skabe opmærksomhed om, hvad effektiv isolering betyder for et lavere energiforbrug og mindre CO2-udslip. Opvarmning af boliger står for ca. 40 % af det samlede energiforbrug og udgør dermed en væsentlig årsag til de klimaforandringer, vi står over for, siger direktør Erik Gudbjerg fra Lokalenergi.

Hvem der har ret - eller ikke ret - i deres gæt, afsløres d. 25. september klokken 13 i forbindelse med det landsdækkende ”Energidøgnet”. Her løfter livsstilseksperten Christine Feldthaus - kendt fra bl.a. tv-programmet som - sløret for, hvor meget isblokken er smeltet.

Christine Feldthaus sørger for, at isblokken får nogle velvalgte klimaord med på vejen.

Kilde: Lokalenergi

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094