23948sdkhjf

Siemens ind på markedet for smart grid

Tyske Siemens går ind i kampen om markedet for teknologier til smart grid. Et område, der ellers var udråbt som oplagt satsningsområde for danske virksomheder.
Danske virksomheder bag teknologier til intelligent elnet – såkaldte smart grids – får kamp til stregen. Tyske Siemens vil nemlig gå meget målrettet efter at erobre markedsandele.

Danmark er udråbt som testland for smart grid, og adm. direktør i Siemens AG Peter Löscher forventer at få benhård konkurrence fra mange forskellige producenter. Han mener dog ikke, at andre virksomheder kan mobilisere samme styrke, som Siemens, inden for udvikling af alle dele af det intelligente energisystem.

Markedet for smart grids er præget af manglende internationale standarder og den politiske enighed på området kan ligge et meget lille sted. Det skræmmer ikke Peter Löscher - tvært imod.

- Det fantastiske er, at du har mulighed for at skabe markedet, fordi markedet endnu ikke eksisterer. Du skaber markedet med ny teknologi og de rigtige partnere. Det er en disciplin, vi føler os meget sikre i, siger Peter Löscher til Børsen.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11