23948sdkhjf

Energibranchens konjunkturbarometer 4. kvartal 2009

DI har offentliggjort sit konjunkturbarometer for 4. kvt. 2009. Af denne fremgår også energibranchens forventninger og syn på de kommende vækstudsigter og ikke mindst udfordringer. Endvidere fremgår også Energibranchens prioriteringer i forhold til hvad der skal til for at skabe varig vækst i energibranchen.
DI har offentliggjort sit konjunkturbarometer for 4. kvt. 2009. Af denne fremgår også energibranchens forventninger og syn på de kommende vækstudsigter og ikke mindst udfordringer. Endvidere fremgår også Energibranchens prioriteringer i forhold til, hvad der skal til for at skabe varig vækst i energibranchen.

Undersøgelsen viser bl.a. at:

  • Bedring i vækstmulighederne kommer lidt senere i energibranchen
  • Energibranchen mener i højere grad, at det der er behov for reformer der styrker den offentlige indsats i forskning og udvikling
  • Energibranchen vil forbedre sine langsigtede vækstmuligheder ved især introduktion af nye produkter, opsøgning af nye markeder, forskning og udvikling og indgåelse af nye samarbejder. Set i forhold til det øvrige erhvervsliv, der skiller energiteknologbranchen sig ud ved at ville outsource til udlandet, introducere nye produkter og ved at forske og udvikle.
Læs mere om DIs konjunkturbarometer på www.energi.di.dk

Kilde: DI Energibranchen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093