23948sdkhjf

Naturgas Fyn forenkler sin ledelsesstruktur

Naturgas Fyn I/S’ repræsentantskab traf i går eftermiddag på et repræsentantskabsmøde beslutning om en ændring af selskabets vedtægter, som indebærer, at selskabets repræsentantskab nedlægges og dets kompetencer overflyttes til bestyrelsen for Naturgas Fyn I/S.
Samtidig udvides selskabets bestyrelse fra 5 til 9 medlemmer, så den fra januar 2010 kommer til at bestå af et medlem fra hver af de otte fynske ejerkommuner, dog to fra Odense Kommune.

Naturgas Fyn forenkler dermed selskabets ledelsesstruktur og sikrer samtidig alle otte fynske ejerkommuner en mere direkte repræsentation i selskabets ledelse.

Ændringerne er besluttet med virkning fra januar 2010. Det nuværende repræsentantskab og den nuværende bestyrelse vil således sidde sin periode ud.

Den nye og udvidede bestyrelse i Naturgas Fyn vil blive udpeget efter kommunalvalget den 17. november 2009 i forbindelse med de konstituerende kommunalbestyrelsesmøder i ejerkommunerne i december måned 2009. De nye vedtægter er besluttet med forbehold for Tilsynsmyndighedens godkendelse.

Bestyrelsesformand Lars Erik Hornemann udtaler:
- Jeg er tilfredshed med beslutningen og finder, at den kommende ledelsesstruktur for Naturgas Fyn koncernen, udover at styrke ejernes direkte repræsentation, også vil styrke selskabets handlekraft i relation til de kommende års udfordringer.

På repræsentantskabsmødet gav Lars Erik Hornemann derudover en kort status for udviklingen i Naturgas Fyn koncernen, hvor han glædede sig over, at 2009 bliver året, hvor de seneste års underskud efter en meget hurtig turn-around, bliver vendt til et pænt overskud som resultat for koncernen.

Kilde: Naturgas Fyn

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094