23948sdkhjf

Daloon og Dong Energy indgår ambitiøst klimapartnerskab

Daloon, der producerer over 100 forskellige varianter af forårsruller, tager nu et nyt skridt i arbejdet med at reducere påvirkningen af klima og miljø. Som den første virksomhed inden for fødevarebranchen har Daloon således lige et indgået et klimapartnerskab med DONG Energy.
- Det er vores ambition at fremme den vedvarende energi i Danmark, og så vil vi reducere udledningen af CO2. Vi vil sammen sikre, at vores produktionsapparat, bygninger og installationer er energieffektive og drives optimal, siger adm. direktør Hemming Van, Daloon.

Støtte til udbygning af vedvarende energi
Om støtten til udbygningen af vedvarende energi, siger Hemming Van:

- Aftalen baserer sig bl.a. på vedvarende energi fra en ny kommende vind-møllepark, og vi har allerede nu reserveret en mængde grøn strøm fra nye vindmøller svarende til selskabets samlede årlige elforbrug i Danmark.

Stærkt brand med stor signalværdi
Det er første gang, DONG Energy indgår partnerskab med en stor virksomhed på Fyn. Markedsdirektør Allan Schefte glæder sig over at et så stærkt brand som Daloon melder sig som klimapartner:

- En meget synlig og markant virksomhed kan inspirere andre inden for den pågældende branche. Så jeg håber på en dominoeffekt, der bliver gavnlig for alle parter – samt selvfølgelig miljøet. Der er mange spændende visioner i aftalen, som vi nu vil konkretisere og føre ud i livet.

Fra affald til biomasse
I aftalen er der lagt op til et yderligere samarbejde om at se på muligheden for at genanvende organisk og brændbart affald fra Daloons produktion til biomasse-baseret energiproduktion. Ligeledes tilbyder Dong Energy at gennemføre et adfærdsprogram for Daloons medarbejdere. Hensigten er at skabe en kultur med klimabevidste medarbejdere, der bidrager til at reducere virksomhedens energi-forbrug. Endvidere er der lagt op til en udvidelse af partnerskabet til også at omfatte Daloons fabrik i England.

Kilde: Dong Energy

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.535