23948sdkhjf

Vattenfall udpeger ny adm. direktør

Øystein Løseth er udpeget til at tage over efter Lars G. Josefsson, når denne går på pension i sommeren 2010. Det oplyser Vattenfall i en pressemeddelelse.
Vattenfalls bestyrelse har siden juni 2009 arbejdet på at finde en afløser for Vattenfalls administrerende direktør Lars G. Josefsson, når han i sommeren 2010 trækker sig tilbage.

Der er nu sat navn på, og det blev 51-årige Øystein Løseth, der til næste år indtager chefstolen hos energigiganten.
- Bestyrelsen har nu afsluttet vurderingen af både interne og eksterne kandidater. Vi er glade for, at vi nu kan pege på Øystein Løseth, en intern kandidat, der lever bedst op til vores krav, siger Lars Westerberg, formand for Vattenfalls bestyrelse.

Øystein Løseth er for øjeblikket administrerende direktør i det hollandske selskab Nuon Energy, der er 49% Vattenfall-ejet. Øystein Løseth vil i en periode arbejde parallelt med Lars G. Josefsson for at vende sig til jobbet og Vattenfall-koncernen.

- Øystein er ekstremt kompetent, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham, siger Lars G. Josefsson, der anser Vattenfall som værende et af Europas mest spændende energi-selskaber.

Under Lars G. Josefsson har Vattenfall udviklet sig til at være et af Europas største selskaber.
- Jeg er beæret over at skulle overtage efter Lars G. Josefsson og glæder mig til at arbejde med de udfordringer Vattenfall står overfor, siger Øystein Løseth.

Kilde: Vattenfall

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093