23948sdkhjf

Kontant afregning for forsynings-fusk i Aalborg

Aalborg Kommunes el-forsyning får fremover mulighed for selv at melde borgere til politiet, når der afsløres tyveri af strøm og fusk med installationerne.
Hvert år kan Aalborg Kommunes el-forsyning tage borgere i at stjæle strøm eller snyde med installationerne. Det oplyser Nordjyske.dk

Tidligere har man skullet via Sikkerhedsstyrelsen, når en overtrædelse skulle meldes. Fra og med 1. februar må kommunen selv melde overtrædelsen til politiet. Det glæder rådmand Tommy Eggers.

- Hidtil har vi skullet omkring Sikkerhedsstyrelsen hver gang, der var en sådan sag. Men nu sparer vi en postgang og får dermed mulighed for at skride endnu hurtigere ind, forklarer han til avisen.

10-procents-eftersyn afslører fusk
De borgere, der enten stjæler strøm eller fusker med el-installationerne afsløres som oftest i forbindelse med de såkaldte 10-procents-eftersyn, der giver el-forsyningen ret til at tjekke installationerne i folks boliger.

Tommy Eggers vil dog ikke udtale sig om en verserende sag, der blev meldt til politiet sidst i januar.

- Det er jo politiet, som skal efterforske og undersøge overtrædelsen. Og derfor vil jeg heller ikke oplyse, hvor eller hvad overtrædelsen drejer sig om, siger Eggers.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078