23948sdkhjf

Statoil opsiger christianitters abonnement

Efter flaskekast og truende adfærd mod servicebiler og montører dropper Statoil sine leverancer til de christianitter, der sidder inde med et oliefyr.
Statoils servicebiler og montører har to gange på en uge oplevet truende adfærd i form af flaskekast samt kast med andet skyts på Christiania. Det har fået Statoil til at opsige abonnementerne hos de to christianitter, der får leveret olie af Statoil.

Bilen fik buler og skrammer, mens montøren slap uden skrammer. Han har dog efterfølgende måtte søge krisehjælp for at bearbejde chokket oplyser Statoil i et brev fra koncernen til den kunde på Christiania, der ikke fik besøg af servicebilen.

I selvsamme brev opsiges christianittens abonnement. Politikken der er kommet i besiddelse af brevet spørger kommunikationschef Per Brinch om det er rimligt, at Statoil udelukker to abonnenter, fordi en gruppe mennesker ikke opfører sig ordentligt.

- Det er det måske ikke, men det går ikke, at vores medarbejdere bliver overfaldet. Medarbejdernes sikkerhed kommer først i denne her situation, siger Per Brinch.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079