23948sdkhjf

Still leverer første reachtruck med brændselscelle

Det drejer sig om et projekt hvor en Still reachtruck er indsat i drift hos BASF Coatings AG i Münster.
Hos BASF Coatings køres der med to forskellige truckmodeller, som begge er forsynet med brændselscelle teknologi. Det drejer sig om en Still reachtruck FM-X 20 samt en elektrisk Still 2,5 ton gaffeltruck R 60-25.

Reachtrucken anvendes i vareforsendelsen til håndtering af færdigvarer, og el-trucken transporterer halvfabrikata mellem lager og produktion. Begge trucks bliver tanket på en stationær brint-tankstation.

Alternativ til batteridrift
Siden 2003 har Still beskæftiget sig med brændselsceller som et alternativ til batteridrift. Siden da har Still fået erfaring fra flere projekter med den stadig mere banebrydende teknologi. Administrerende direktør Gerner Hoppe, Still Danmark A/S udtaler:

- Still ser udviklingen af brændselscelle teknologi til intern transport i virksomheder, som en vigtig investering for en grønnere fremtid. Der bliver mindre olie for hver dag der går. Hele verden bruger løs, mere og mere, og derfor er det vigtigt at være opmærksom på energibesparende tiltag.

- Ingen røg og ingen støj er vigtigt for arbejdsmiljøet, og Still vil være bedst dér, hvor mennesker arbejder. Allerede i dag kan vi med vores eksisterende gaffeltruckmodeller forbedre arbejdsmiljøet væsentligt, sågar med store energibesparelser til følge. Ved at indsætte nyt materiel er vi i stand til at forbedre enhver virksomheds bundlinieresultat, uddyber han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078