23948sdkhjf

Nord Stream afviser spekulationer om kabelprojekt

En række medier har spekuleret i en mulig forbindelse mellem et undersøisk kabelprojekt og Nord Stream AG´s naturgasrørledning. Det afviser Nord Stream.
Nord Stream AG har ingen planer om at kombinere rørledningen med nogen form for kabelledning.

- Kabelledninger er ikke planlagte og de tilladelser, som er givet af de russiske, finske, svenske, danske og tyske myndigheder, omfatter udelukkende Nord Streams naturgasrørledning, skriver Nord Stream på sin hjemmeside.

Nord Stream er opmærksom på eksisterende forsynings- og telekommunikationsledninger og har nøje planlagt konstruktionen af alle kabelkrydsninger i tæt samarbejde med de respektive ledningsejere.

- Vi har ingen kontakt med grupper, som muligvis overvejer et projekt, der indebærer en kombination af en rørledning og en kabelledning. Vi er klar til at påbegynde anlægsarbejdet snart, og vores udstyr er udelukkende beregnet til at bygge en rørledning, lyder det fra Nord Stream.

Planlægningen af Nord Stream naturgasrørledningen og forhandlinger med de respektive nationale myndigheder har været i gang i flere år. Forhandlingerne har udelukkende omhandlet en gasrørledning til transport af naturgas til Europa. En kombination med et kabelprojekt kan derfor udelukkes, slår selskabet fast.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08