23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Fjernvarme
Elektroingeniør Hans Jørgen Rasmussen, 53 år, er tiltrådt som teknisk konsulent hos Dansk Fjernvarme, hvor han i afdelingen for medlemsservice især skal have fokus på installations- og byggetekniske bestemmelser, energibesparelser og energiøkonomi. Han kommer fra en stilling i NEF-Fonden, hvor han har arbejdet med fibernet og afløser teknisk konsulent Mette Hansen, der har fået ny funktion som leder af Dansk Fjernvarmes afdeling for møder, kurser og administration.

DONG Gas Distribution A/S
Jens Edvard Jakobsson er indtrådt som næstformand for bestyrelsen. Marianne Wiinholt er udtrådt af bestyrelsen.

Grundfos A/S
Den tidligere top socialdemokrat Pernille Blach Hansen tiltræder pr. 1. oktober 2010 den nyoprettede stilling som bæredygtighedsdirektør hos pumpekoncernen Grundfos i Bjerringbro.

Grundfos ønsker at styrke den energibesparende og miljøvenlige teknologi på verdensmarkederne, og det er det område den tidligere miljørordfører for socialdemokraterne skal varetage.

Grønbech & Sønner A/S
Grønbech & Sønner A/S har pr 1. september 2010 ansat Hans Friborg (57) som Key Account Manager til at betjene kunder i segmentet Energi Vest. Hans har tidligere været ansat hos bl.a. Svanehøj pumper, ABB, Broen og senest hos PX-pumper.

Ligeledes har virksomheden ansat Rene Petersson (44) som overmontør. Rene kommer fra en stilling som elektriker på Amagerværket og har tidligere været ansat hos bl.a. Fagerberg og Klinger.

Ngf Administration A/S
Ib Grosbøl Selmann er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Michael Brondt Pedersen er udtrådt af bestyrelsen.

NGF Administration er et datterselskab i Naturgas Fyn A/S.

Sterlite Technologies
Søren Petersen, 49 år, er udnævnt som nordic regional manager i Sterlite Technologies. Han kommer senest fra stillinger som regional sales manager hos hhv. Draka Communications og Belden CDT Networking.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095