23948sdkhjf

Biovarme solgt til Byggros-koncernen

Byggros koncernen overtager 1. oktober selskabet Biovarme fra energiselskabet NRGi .
Grossist og producent inden for energi- og CO2-besparende varmeløsninger Biovarme er solgt til Byggros-koncernen.

Biovarmes kendemærke er blevet kombinationen af solvarmeanlæg med tilkoblet træpillefyr eller brændefyr, derudover sælger selskabet også sit eget patentbeskyttede træpillefyr Denviro..

Skandinavisk platform skal udnyttes
Om baggrunden for købet udtaler Adm. dir. i Byggros Anders Kjeld:

- Vi er i forvejen en specialiseret grossist inden for bygge og anlæg, hvor vi i stigende grad fokuserer på det vi kalder miljøvenlige produkter, som f.eks. grønne tage og miljørigtige løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. I den sammenhæng passer Biovarme godt til Byggros grønne fokus, og samtidig har vi en noget større salgsstyrke og salgskanaler i Skandinavien, der kan støtte op om salget af Biovarmes produkter.

Grøn profil
Anders Kjeld understreger den grønne profil:

- Der er stigende efterspørgsel på bæredygtige konstruktioner, hvor ressourceforbrug er et bærende parameter. Med tilkøbet af Biovarme får vi styrket vores CO2 venlige profil betydeligt. Vi kan både levere CO2 rigtige løsninger til bygge- og anlægssektoren, og påvirke det efterfølgende energiforbrug i en CO2 rigtig retning.

Biovarme passer godt ind
- Biovarme passer perfekt ind i Byggros profil som leverandør af en lang række nicherelaterede løsninger til industrien samt bygge- og anlægssektoren, siger bestyrelsesformand i Byggros Holding A/S – Jens Heimburger fra Dansk Generationsskifte A/S, der samtidig understreger, at netop satsningen på en række nicheprodukter har sikret, at Byggros er kommet helskindet gennem finanskrisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11