23948sdkhjf

Bliv nordisk energikommune i 2011

Om en uge lanceres projektet ”Nordisk energikommune”, der skal fremhæve og understøtte de nordiske kommuners indsats for bæredygtige energi- og klimaløsninger.
Byer står for hovedparten af verdens energiforbrug og CO2-udledning. Hvis udledningen skal ned, er kommunerne en vigtig faktor. De kan bidrage til den fælles nordiske vision om at omstille til grøn vækst og fossil uafhængige eller CO2-neutrale samfund i fremtiden.

Nordisk Ministerråd lancerer derfor projekt ”Nordisk Energikommune” ved det kommende nordiske energiministermøde den 25. oktober 2010. Projektet løber i 2010 og 2011 under den danske og finske formandskabsperiode og fristen for ansøgninger er 20. januar 2011.

Alle kommuner inviteres
De nordiske energiministre vil gerne invitere alle kommuner i Norden til at deltage i konkurrencen. ”Nordisk Energikommune” vil fungere som udstillingsvindue for lokale nordiske energiløsninger i både regionalt og internationalt regi.

Projektet vil yderligere medvirke til at øge bevidstheden om bæredygtige energiløsninger hos de lokale aktører og skabe en platform for samarbejde mellem nordiske kommuner.

I forbindelse med lanceringen 25. oktober vil der blive åbnet for projektets hjemmeside med uddybende oplysninger om projektet, ansøgningsmateriale til konkurrencen m.m.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078