23948sdkhjf

AB&CO vil købe op

Kedelproducenten leder efter en mindre virksomhed, som kan styrke produktprogrammet.
Der er godt gang i hjulene i hos producenten af industrielle kedel og varmevekslere. Efterspørgslen overstiger kapaciteten, men alligevel har firmaets ejer - holdingfirmaet Dana Industries ApS. i Allerød - med en solid likviditet satset på at finde en komplementær virksomhed med eget produktprogram frem for blot at udvide produktionen.

Men det er ikke let at finde virksomheder at overtage. Faktisk har producenten i over to år ledt efter en virksomhed.

Svært at komme i dialog
Reelt er det først, når firmaer sætter deres virksomhed til salg igennem en virksomhedsmægler eller det går konkurs, at man kan komme i dialog med det omkring overtagelse, hævder direktøren.

- Det er vort indtryk, at ejerkredsen i mange firmaer er i seriøse overvejelser omkring at afhænde firmaerne langt tid før, de faktisk gør noget ved det. De vil ofte meget gerne i en uforpligtende dialog og undersøge mulighederne – før det er for sent, AB&CO’s og Dana’s direktør Arvid Blom.

- Når vi fx ser de mange firmaer, der drejer nøglen om – ærgrer vi os lidt over ikke at have været på banen tidligere i det kedelige forløb, og måske kunne have reddet firmaet og medarbejdere med vores gode position på markedet, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078