23948sdkhjf

Dansk eksportfremstød på Sydeuropas vigtigste bioenergimesse

Danske virksomheder var repræsenteret ved den 5. udgave af Expobioenergia, som er den største fagmesse for bioenergi i Sydeuropa
Ved Expobioenergia, der blev afviklet i Valladolid d. 27. - 29. oktober, besøgte godt 13.000 besøgende de i alt 425 virksomheder fra 22 lande, som var repræsenteret ved messen. Messen blev afholdt i Castilla-Leon-regionen, som rummer et ekstraordinært stort biomassepotentiale, både i form af skov- og landbrugsarealer.

Den danske fællesstand husede 14 danske virksomheder eller deres danske datterselskaber og partnere. Dermed blev der fremvist et bredt spektrum af danske teknologier og knowhow indenfor bioenergi og fjernvarme. Standen var centralt placeret, og omringet af nogle af de vigtigste spanske spillere på markedet: Acciona, Valoriza, Gestamp og Ingeteam.

Tilfredshed hos de deltagende virksomheder
Alle de danske deltagende virksomheder var tilfredse med antallet og kvaliteten af besøgende under messen. Samtidig var der også glæde over synergieffekten mellem de deltagende virksomheder, der kan udvikle sig til fremtidige samarbejdsmuligheder.

Den danske deltagelse på Expobioenergia blev arrangeret af DBDH og Danmarks Handelskontor i Barcelona, og har modtaget støtte fra Eksportrådet.

Konference om bioenergi
Sideløbende med messen blev den 5. internationale konference om bioenergi afholdt. Messen havde deltagelse af de danske virksomheder Aalborg Energie Technik, Dall Energy, Logstor,APV/SPX Flow Technology, Danfoss, Kamstrup, BWSC, Burmeister Wain Energy, Prigo, Andritz, Passat Vorning, Mark&Wedell, Danish Exergy Technologies og Maskinfabrikken Faust.

Ved messen blev Dall Energy tildelt innovationsprisen for virksomhedens nye biomasseovn .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125