23948sdkhjf

Vølund sigter mod omsætning på 2 milliarder

I 2010 blev der lagt yderligere 20 % på omsætningen hos Babcock Vilcox &Vølund der i 2015 vil runde en omsætning på 2 mia. kr.
Den kraftige vækst fortsætter hos Babcock Vilcox & Vølund A/S. I 2010 blev der lagt 20 % ekstra på omsætningen der endte på i alt 757 mio. kr. Overskuddet før skat endte på 62,5 mio. kr.

- Fremgangen på driften skyldes simpelthen god projektgennemførelse. Samtidig er en stor del af vores ordrebeholdning blevet taget ind, før priserne faldt i markedet, siger administrerende direktør John Veje Olesen til Børsen.

Ordrebog fordoblet
Ca. 65 mio. kr. af fremgangen i omsætningen skyldes Babcock Vilcox & Vølunds opkøb af svenske Götaverken Miljø AB og ifølge John Veje Olesen kommer vi også i fremtiden til at se vækst gennem opkøb.

Han nævner især det centraleuropæiske som et oplagt område at investere i. Babcock Vilcox & Vølund har allerede ti projekter klar i Polen men også det ungarske marked begynder at røre på sig.

I det hele taget forventer John Veje Olesen at vækstraterne på omkring de 20 % fortsætter i de kommende år. Koncernen ordrebog var ved udgangen af 2010 på ca. 1 mia. kr. hvilket er godt en fordobling fra året før og efter planen skal man i 2015 runde en omsætning på 2 mia. kr.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094