23948sdkhjf

Klimapartnerskaber giver bonus

Gennem energirådgivning og klimapartnerskaber med over 60 virksomheder, organisationer og kommuner har DONG Energy i 2010 gennemført besparelser svarende til 340 mio. kWh.
DONG Energy har i 2010 arbejdet sammen med over 60 virksomheder, organisationer og kommuner med energirådgivning og klimapartnerskaber.

Resultater er besparelser svarende til elforbruget i private husstande i Aalborg. Mere præcist er der opnået besparelser svarende til 340 mio. kWh.

- Vi havde ikke været i stand til at realisere så store besparelser uden det tætte samarbejde med de mange virksomheder og kommuner, som hver dag tager et ansvar for deres rolle i fremtidens energisamfund. Det er netop klimapartnerskaberne med så forskellige kunder som Novo Nordisk, Fredericia Kommune og Legro Gartneri i Karlslunde, der er afgørende for, at vi kan leve op til vores forpligtigelser til at sikre energibesparelser, siger koncerndirektør i DONG Energy, Lars Clausen.

Har også anvendt eksterne aktører
DONG Energy har udover klimapartnerskaber og energirådgivning også gennemført energibesparelser gennem udbud til eksterne aktører.

Energirådgivning og løsninger til private husstande har stor betydning for, om energibesparelserne kan realiseres.

- Via dialog og rådgivning finder vi den bedste løsning sammen med boligejeren. I 2010 har vi oplevet en markant interesse for jordvarme, isolering og nye, energirigtige vinduer. Disse løsninger er en win-win situation for begge parter. Boligejeren sparer penge på energiregningen, og vi kommer nærmere vores mål om at levere ren og stabil energi, afslutter Lars Clausen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125