23948sdkhjf

PSS Energi vinder stor ordre i Aarhus

De kommende fire år skal PSS Energi installere udstyr til spændingsreduktion, - stabilisering og -optimering i en række af Aarhus Kommunes bygninger.
PSS Energi har vundet udbuddet af installationen af spændingsregulatorer i Aarhus Kommune.

- Vi er stolte over, at Aarhus kommune valgte os som samarbejdspartnere i deres indsats for at sænke energiforbruget, udtaler direktør for PSS Energi Jørgen Nielsen.

Opgaven indebærer tre udfordringer; Spændingsreduktion i bygninger med et årligt elforbrug på ca. 15.000- 200.000 kWh, spændingsstabilisering på bygninger med et årligt elforbrug på mellem 200.000 – 500.000 kWh og spændingsoptimering på bygninger med et årligt forbrug på over 500.000 kWh.

Skræddersyede løsninger med forskellige teknologier
De forskelligartede opgaver løses ved at anvende forskellige tyske Schuntermann.

I bygninger med lavt elforbrug, så som daginstitutioner og mindre administrationsbygninger anvendes et cleancost-system til at reducere spændingen i bygning. Det er en step-down løsning, hvor spændingen reduceres til ca. 215 Volt.

Hvor der er et mere kritisk strømforbrug, som lokalcentre og mellemstore administrationsbygninger, anvendes en spændingsstabiliserende løsning, der kan fastholde spændingen på eksempelvis 210 Volt.

Til de helt store anlæg, som skoler, svømmehaller og sportsanlæg anvendes Schuntermann Renecost DSKL. Det både stabillisere spændingen og balancerer forbruget mellem faserne, således at nulstrømme bliver forsøgt minimeret. Systemerne installeres efter elmåleren i hovedtavlen, der er derfor ingen ændringer i bygningens oprindelige installationer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094