23948sdkhjf

Fusion skaber stort el-firma på Lolland-Falsters

Team Rask Holding er navnet på det nye firma, hvor Rask El Service i Holeby og Østergades El ApS fra Maribo går sammen. Team Rask Holding omfatter desuden selskabet SwiTec, som fremstiller el-tavler.
Den nye sammenslutning bliver med sine 40 medarbejdere blandet de største el-firmaer på Lolland-Falster.

- Ved en sammenlægning og en udnyttelse af kompetencerne i begge selskaber skaber vi en større og stærkere spiller i markedet. Vi vil udnytte synergien i selskaberne til fælles markedsføring og administration,” siger Søren Rask, der bliver direktør i selskaberne.

Den hidtidige ejer og direktør for Østergades El, Henrik Pedersen, fortsætter som daglig leder af afdelingen i Maribo.

Femern-forbindelsen skal give ordrer
Med den nye konstellation forbereder de to el-virksomheder sig på bedre tider for byggeriet, og ikke mindst det løft Femern-forbindelsen ventes at give regionen:

- Vi ser tegn på, at byggeriet er ved at komme i gang, og vi forventer snart at opleve synergien af den kommende faste forbindelse over Femern Bælt, der vil medføre øget aktivitet i landsdelen,” siger Henrik Pedersen.

Team Rask Holding fortsætter som medlem af TS-gruppen, en sammenslutning af 26 danske el-installatører, der arbejder med kompetenceudvikling af medarbejdere, energioptimering og salg af solceller og vindmøller. Begge firmaet indgår også i El-Salg kæden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078