23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelsesgange og direktionslokaler

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Alectia A/S
Flemming Henze Tomdrup er udtrådt af bestyrelsen. Jesper Mailind, administrerende direktør i RTX Telecom er indtrådt som næstformand for bestyrelsen.

Alectia er en rådgivningsvirksomhed med specialer inden for procesteknologi, arbejdsmiljø, forretningsudvikling, byggeri, vand, energi og miljø.

Dansk Fjernvarme
Jørgen G. Jørgensen fratræder stillingen som direktør.

Megatherm Energi
René Helt og Christian Winther-Poulsen er udtrådt af direktionen, og Ole Rasmussen og Uwe Hansen er udtrådt af bestyrelsen.

Til gengæld er Peter Thorsen, Ole Rasmussen og Christian Winther-Poulsen indtrådt som nye medlemmer af selskabets bestyrelse, mens Kim Lyngbek er indtrådt som direktør.

Megatherm Energi udbyder tekniske varme- og køleløsninger. Virksomheden har blandt andet egen produktion af fjernvarmeunits og skaktløsninger.

Obton Solenergi
Anders Marcus er fratrådt som direktør for Obton Solenergi A/S, hvorefter Peter Krogsgaard Jørgensen er tiltrådt.

Obton A/S er blandt Danmarks største udbydere af investeringsprojekter i europæiske solcelleanlæg. Danske investorer bliver tilbudt mulighed for at investere i solenergi-projekter i Tyskland, Italien og Spanien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094