23948sdkhjf

Hurtigt Radius-salg møder politisk modstand

Ørsted vil sælge Radius inden årets udgang, skriver Børsen.

Det møder dog modstand hos den danske stat, hvor både SF, Enhedslisten og Dansk Folkeparti opfordrer til, at Ørsted med Henrik Poulsen i spidsen sætter farten lidt ned.

- Der er ikke nogen grund til hastværk fra vores side. For os er det vigtigt, at Radius, som betjener så mange kunder og forbrugere, lander med en ny ejerform, som følger den politiske enighed, siger SF's finansordfører, Lisbeth Bech Poulsen, og fortsætter:

- Nu er Radius ikke ligefrem en elendig forretning, som er ved at dræne Ørsted, tværtimod. Så man kan i hvert fald ikke sige, at der er noget politisk uansvarligt ved at beholde Radius lidt længere.

Ryster ikke på hånden
At der fra politisk hold manes til ro og besindighed får ikke Henrik Poulsen til at ryste på hånden.

Han understreger at når man, som Ørsted for længst har gjort, har erkendt, at man ikke er den rette ejer, så skal man ikke bare sætte sig ned og vente. Så skal der handles.

Han er understreger endvidere, at en salgsproces ikke skal trækkes i langdrag af hensyn til de mange medarbejdere, som ikke skal holdes hen i det uvisse alt for længe. 

Henrik Poulsen fortæller til Børsen, at man i øjeblikket er ved at tage bestik af situationen og arbejder målrettet med at finde en køber, der vil betale den rigtige pris og tilgodese alle aktionærer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266