23948sdkhjf

Dansk Energi lukker Elpristavlen.dk for en stund

Dansk Energi skærer nu igennem kritikken af elpristavlen.dk og tager hjemmesiden af nettet i en periode for at forbedre den.
Dermed har Dansk Energi taget kritikken til sig og vil nu sikre, at forbrugerne får den bedst mulige vejledning om valg af elprodukter, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Omdrejningspunktet i kritikken har været, at den skønnede årlige pris på elpristavlen.dk har været forvirrende, og det har Dansk Energi nu taget konsekvensen af.

- Det skal være slut med diskussionen om skønnede årlige priser på elpristavlen.dk. Udgangspunktet er, at elpristavlen.dk skal vejlede kunderne ordentligt og ikke skabe den usikkerhed, som er kommet til udtryk senest i dagens udgave af avisen 24 Timer. Og det bliver med det afsæt, at elpristavlen nu bliver lavet om, siger Lars Aagaard, adm. direktør i Dansk Energi.

Dansk Energi har sat forbedringen i gang i dag. Det betyder, at den hjemmesidebaserede elpristavlen.dk bliver lukket midlertidigt. Elpristavlen.dk åbner igen, når forbedringerne er klar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11