23948sdkhjf

Markedets mest effektive bæredygtige isolering

SPU Isolering er markedets mest effektive isoleringsprodukt til bygningsisolering. Med en isoleringsværdi på kun 0,022W/mK, isolerer det 30 til 50% bedre end de fleste kendte isoleringstyper.
SPU Isolering er diffusionstæt og har indbygget vind- og dampspærre.

SPU Isolering er en hård isoleringsplade der er fuldstændig formstabil – isoleringen suger ikke fugt, ekspandere ikke, krymper ikke, deformere ikke og holder isolerings-værdien over tid. SPU Isolering har været på det skandinaviske marked i mere end 30 år, hvor der er foretaget omfattende studier af produktet og det undergår til stadighed en løbende kvalitetskontrol. Derfor kan SPU Oy i Finland give 10 års produktgaranti på SPU Isolering i Danmark.

SPU Isolering er et rent produkt, som ikke afgiver sundhedsskadelige dampe til luften og omgivelserne, hverken under bearbejdning, indbygning eller når huset står færdigt. Det er ufarligt at rører ved og man kan tildanne isoleringspladerne med almindeligt håndværktøj som sav eller kniv.

SPU Isolering er et bæredygtigt produkt der produceres ved anvendelse af vindkraft og kan destrueres på forbrændingen til fjernvarme. Ren isolering kan også granuleres og anvendes i produktionen af ny isolering.

SPU Isolering leveres i standardtykkelser fra 30 til 250mm og i specielmål op til 400mm.

SPU Isolering er modstandsdygtig over for de fleste kemiske stoffer i byggeriet og er samtidig også modstandsdygtig over for bakterier, råd og skimmelsvampe.

SPU Isolering er CE-mærket med deklarerede lambad-værdier på 0,022 til 0,027W/mK og overholder brandkravene til isolering D-s2,d2 (klasse-B-materiale).

SPU Isolering kan anvendes til næsten alle typer konstruktioner i normalt byggeri som i terrændæk, tunge og lette facader, dæk- og tagkonstruktioner.

SPU Isolering kan anvendes af såvel gør-det-selv som professionelle håndværkere.

SPU Isolering forhandles i Danmark, Færøerne og Grønland af PIRCO ApS gennem trælaster og byggemarkeder.

Du kan læse mere om SPU Isolering på www.pirco.dk eller på www.spu.fi

Kilde: Pirco Aps

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078